24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

După ţeapa dată de fostul constructor, la Viişoara, apa va curge la robinet

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La mai bine de 7 ani de la demararea proiectului de apă în comuna Viişoara, lucrurile par că vor intra în linie dreaptă. La sfârşitul anului trecut, Ministerul Dezvoltării a alocat peste 33 de miliarde de lei vechi, bani suficienţi pentru finalizarea lucrării, după cum a declarat primarul Tiberiu Neamu.
Întreaga poveste privind apa curentă în localitatea Viişoara îşi are obârşia în anul 2008. Pe vremea fostului primar, Executivul a alocat primele sume pentru demararea proiectului. După licitaţie, au apărut şi primele probleme. Câştigătorul s-a dovedit a fi lacom din fire încât, după numai câteva luni, banii au dispărut ca prin minune. Pe cale de consecinţă, lucrările au fost sistate. După alegerile din 2012, actualul primar Tiberiu Neamu a pornit pe firul afacerii. Cum era de aşteptat Dracu îşi băgase coada. S-au descoperit lucrări neefectuate, dar achitate. De ordinul sutelor de milioane de lei vechi. În 2014, s-a reuşit rezilierea contractului cu fostul prestator de servicii. Imediat, administraţia publică locală a demarat procedurile pentru o nouă licitaţie şi găsirea unui ofertant serios.
„ Am primit toţi banii pentru finalizarea proiectului de apă. Se lucrează intens, şi am toată convingerea că, până la sfârşitul anului, apa va ajunge în locuinţele oamenilor”, a precizat primarul localităţii Viişoara, Tiberiu Neamu.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare