8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Construiesc… bulgarii şosea la Rădoieşti?!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dacă în unele comune teleormănene sunt asfaltate nejustificat uliţi întregi, dacă s-au construit aiurea şosele pe câmp, Rădoieşti râmăne localitatea unde nici măcar „strada principală” nu a avut parte de un asemnea privilegiu. Ne referim la DJ 612. Se circulă greu, vara îţi umpli maşina de praf şi trebuie să fii atent ca nu cumva o piatră să-ţi spargă parbrizul.
În fiecare campanie electorală, politicienii de frunte ai judeţului au promis că vor rezolva de urgenţă problema. Niciunul nu s-a ţinut de cuvânt. Primarul Ion Cioacă, pentru a-şi îndeplini dezideratul, a făcut un compromis, trecând de la PNL la PSD, în urma celebrei „ordonanţe a lui Dragnea”, când fiecare ales putea să-şi schimbe statutul politic, fără a-şi pierde mandatul. Promisiunile liderului social-democrat au lăsat de dorit.
Se pare că edilul-şef ar fi găsit o soluţie de rezolvare a problemei, printr-un program cu fonduri transfrontraliere, în parteneriat cu bulgarii. Proiectul e în fază de avizare, dar nu se ştie dacă se va definitiva.
În altă ordine de idei, în Rădoieşti s-au asfaltat două drumuri comunale, pe o lungime de 1,2 kilometri, din fonduri proprii ale primăriei iar aducţiunea de apă potabilă se află în fază de construcţie. Fondurile, în valoare de 84 de miarde de lei vechi, provin de la Minsiterul Dezvoltării.

Liviu B.

radoiesti 1

radoiesti

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare