Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Drăgușine, lasă aspresoarele, alexăndrenii au nevoie de locuri de muncă!!! - Informatia de Teleorman
28.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Drăgușine, lasă aspresoarele, alexăndrenii au nevoie de locuri de muncă!!!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După ce au împărțit pungi pensionarilor în precampania electorală și baloane pe centrul Alexandriei, tipărite cu sigla partidului, „roșiii” au scos pe piață o tipăritură cu realizările primarului Victor Drăgușin. Cu bani de la bugetul local. Nu se specifică nicăieri în câte exemplare, costurile și ce societate a tipărit-o. Nu numai că ar fi fost interesant, dar legea îți impune acest lucru.

„Fițuica”, ca să-l parafrazăm pe primarul în funcție atunci când  denumește ironic o publicație sau alta care îl critică, poartă titlul de „Buletin Informativ – ALEXANDRIA”. Se află la a patra ediție. Pe paginile ei puteți citi „mărețe realizări”: reabilitări de străzi, săli și terenuri de sport, modificări taxe și impozite, spectacol de muzică religioasă și neapărat că se deschide ștrandul!!! Sunt consemnate și sumele de bani cheltuite pentru fiecare proiect. Intenționat sau nu, s-au omis două elemnte: devizul real de lucrări și firmle care au executat/execută lucrările.

Nu am citit nimic referitor la atragerea investitorilor și, automat, crearea de locuri de muncă.

„Bomboana de pe colivă” o reprezintă „Reabilitare și reamenajare parc Pădurea Vedea”. Aici vom avea „două zone de picnic și grătare cu platforme din pavele autoblocante dotate cu grătare, 16 mese și 32 de bănci: se vor construi foișoare din lemn pentru activități diverse, un grup sanitar modern, se vor realiza noi alei pentru promenadă, se vor amplasa două infochioșcuri, 136 de bănci și 10 cișmele pentru apă.”

Eh, acum e acum (!!!): „Realizarea unui sistem automat subteran de irigat cu 393 de aspresoare statice cu ridicare prin presiune și 1595 de aspresoare rotative cu alimentare din două puțuri forate la mare adâncime.”

Doamne, Victor Drăgușin, ce înseamnă asta?! Cine vine la grătarele tale??? O groază de bani aruncați aiurea. Pădurea e invadată de restaurante. Chiar ai terminat toate lucrările din oraș și nu mai e nimic de făcut?!

Fițuica a fost distibuită la toate casele și apartamentele din oraș. Și acum zace în cutiuțele poștale. Cetățenii vor locuri de muncă, primare! Lasă aspresoarele, te rugăm frumos!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare