31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Claudiu Crăcea, candidatul PNL la Turnu Măgurele, a început ”în forță” campania electorală

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Interacțiunea permanentă cu cetățenii și identificarea ”la fața locului” a problemelor cu care se confruntă localnicii este strategia pe care Claudiu Crăcea, candidatul PNL pentru primăria Turnu Măgurele, o va adopta în campania electorală. De altfel, așa cum a declarat în nenumărate rânduri, cel mai sigur mod de a descoperi necazurile oamenilor este comunicarea ”face to face” cu aceștia și nu orele de audiență, cu timp limitat, de la sediul primărie. În consecință, în prima zi de campanie electorală, Claudiu Crăcea a fost în cartierul Catanga, unde a vorbit cu cetățeni din blocurile : L7 , F4 , H6 , F3 , F2 și F1. Așa a aflat că turnenii își doresc lucruri normale, pe care cu minimă voință orice conducător le poate rezolva. Vor un primar care să atragă investitori și, implicit, să creeze locuri de muncă. Își doresc ca primarul să fie om bun, să fie în permanentă legătură cu ei.

Cu excepția amenajării unor parcări în zonă, declară cetățenii, nu s-a realizat absolut nimic. Blocuri ”gri”, subsoluri ce au devenit adevărate focare de infecții, băncuțe deteriorate, câini comunitari ce pot deveni agresivi în orice moment și pune în pericol viața oamenilor, mizerie cât vezi cu ochii, cam asta este imaginea dezolantă a unui oraș stăpânit de oameni fără inițiativă, fără dorință de realizare, fără viziune. Chiar și fără suflet.

Spre seară, Claudiu Crăcea, candidatul PNL la primăria din Turnu Măgurele, a participat la o lansare de carte, alături de scriitori, profesori și învățători. Este vorba de romanul istoric ”Ultimul cioban”, scris de Valeriu Ion Gagiulescu, ”maestrul” după cum îi se adresează Claudiu Crăcea. Romanul, cu acordul autorului, poate fi distribuit în format electronic, în mod gratuit, tuturor iubitorilor de carte bună, printr-o solicitare adresată lui Claudiu Crăcea pe Facebook.

Un eveniment cultural de excepție, unicat în Turnu Măgurele ce, fără aportul lui Claudiu Crăcea, nu s-ar fi realizat. O recunoaște autorul care, într-o postare pe o pagină de socializare, scria: ”Sunt sincer emoţionat de felul în care a organizat domnul inginer Claudiu Crăcea acest eveniment. Pe lângă faptul că m-a readus în oraşul meu de adopţie, tot Domnia sa l-a „înviat” şi pe MECENA, despre care eram convins că murise din antichitate! Spun acest lucru motivat de faptul că nimeni nu s-a gândit la vreo metodă de sponsorizare în cei 10 ani anteriori şi nici una dintre anterioarele mele cinci cărţi nu a avut parte să poată fi lansată aici, nemaifiind vorba că nu s-a scris nici măcar un rânduleţ în presa locală pentru ca turnenii mei să ştie că dintre ei s-a ridicat un om preocupat de carte! Şi atunci….vă întreb…cum să faci o asociere între data evenimentului şi începerea unei anume campanii ?!! Păi…cultura are culoare politică ?!! CUVINTELE DE MULŢUMIRE NU SUNT SUFICIENTE PENTRU A CALIFICA PROFUND GESTUL DUMNEAVOASTRĂ, DOMNULE INGINER !”.carte

În a doua zi de campanie, sâmbătă, 7 mai, Claudiu Crăcea a participat la sfințirea bisericii din satul Prundu, comuna Lunca, lăcaș de cult pentru care ”am pus și eu o cărămidă”, afirmă candidatul PNL. Deoarece, concluzionează Claudiu Crăcea ” rămânem în memoria oamenilor prin ceea ce facem în viață noastră pentru ei”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare