19.4 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Doi bărbați au fost arestați pentru 30 de zile, după ce au spart un magazin din comuna Bujoru

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În noaptea de 26/27 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unui magazin din comuna Bujoru, județul Teleorman și din interior au sustras mai multe produse, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 10.000 lei.

Polițiștii Sectiei nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au desfășurat activități operative și au identificat autorii furtului, aceștia fiind doi bărbați în vârstă de 22 ani, respectiv 35 ani, ambii din județul Teleorman. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de la locuința bărbatului în vârstă de 35 ani și restituite persoanei căreia i-au fost sustrase. Față de cei doi, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și furt calificat și s-a luat masura reţinerii pe o perioada de 24 ore.

Tot în data de 27 ianuarie a.c., a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva persoanelor bănuite pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și furt calificat, iar aceștia au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele celor doi inculpați pe o perioadă de 30 zile, fiind depuși în C.R.A.P. Teleorman.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor două persoane bănuite și în celelalte dosare penale cu autori necunoscuți aflate în lucru.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare