24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Cinci persoane au fost arestate, în cazul profanării de morminte şi furt

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În urma perchezițiilor efectuate și activităților procedurale desfășurate sub coordonarea procurorului de caz, s-au stabilit următoarele:

Persoanele bănuite, prin forțarea ușilor de acces ale cavourilor, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bunuri. De asemenea, persoanele bănuite ar fi săvârșit 24 de fapte, în 5 localități, din județul Teleorman.

La locuințele persoanelor bănuite, au fost descoperite bijuterii și bani. Bunurile furate în urma săvârșirii infracțiunilor ar fi fost valorificate în municipiul București. Cele 5 persoane bănuite au fost prezentate instanței de judecată, care a dispus luarea măsurii arestării preventive față de acestea, pentru 30 de zile.

Reamintim că, la data de 25 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Videle, au efectuat 5 percheziții, în județul Giurgiu și în municipiul București. În activități, au fost angrenați polițiștii de investigații criminale, de ordine și siguranță publică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare