25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

DNA, la primăria Roșiorii de Vede. Procurorii au ridicat documente privind contractele de asistență juridică, semnate de Cristian Duică

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Direcția Națională Anticorupție a solicitat primăriei din Roșiorii de Vede documente privind încheierea unor contracte de asistență juridică cu un avocat din municipiu. Contractele au fost semnate de către fostul primar Cristian Duică, iar, conform unor surse, valoarea acestora este de ordinul sutelor de milioane de lei vechi.

Informația a fost confirmată de către actualul primar Valerică Cârciumaru, care a declarat că oamenii legii au ridicat mai multe documente privind unele contracte de asitență juridică, semnate în ultimii patru ani.

Contactat telefonic, Cristian Duică, fostul primar  din Roșiorii de Vede a afirmat că ”totul a fost legal”. Întrebat de ce s-a recurs la respectiva soluție când în primărie exista un consilier juridic, Duică a precizat că ”din cauza numărului mare de dosare, un singur om nu reușea să facă față”. Cât despre valoarea contractelor de asitență juridică, fostul edil șef a spus că nu-și aduce aminte, dar, cu siguranță nu a fost foarte mare.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare