25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

”Indiscutabil, preşedintele Marin Almăjanu va deschide lista pentru Camera Deputaţilor”-declară Eugen Pîrvulescu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cu numai cinci luni înainte de alegerile parlamentare, identificarea celor mai buni candidaţi ce vor intra în bătălia electorală pare că intră în linie dreaptă. Se caută oameni care prin notorietate, profesionalism şi prestanţă să ajungă la sufletul votanţilor, câştigându-le încrederea.

În ceea ce priveşte lista candidaţilor liberali din judeţul Teleorman pentru Camera Deputaţilor sau Senat, preşedintele Eugen Pîrvulescu a declarat că este prematur să se discute pe marginea acestui subiect.

Există, spune Pîrvulescu, şi o cunoscută în ecuaţia respectivă. Fără echivoc, preşedintele Marin Almăjanu va deschide lista pentru Camera Deputaţilor.

”Indiscutabil, preşedintele Almăjanu va fi primul pe listă. La Camera Deputaţilor sau Senat. Totul depinde de domnia sa. Nu am discutat cu dânsul această problemă. O voi face în zilele următoare. Referitor la alte nume, este preatimpuriu să dezvoltăm subiectul. În momentul de faţă, priorităţile mele şi ale echipei sunt altele”, a precizat preşedintele Eugen Pîrvulescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare