Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
George Drăghici, C. Crăcea, Gabi Bulumac și Adrian Savu, dați afară din BPJ al PNL - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

George Drăghici, C. Crăcea, Gabi Bulumac și Adrian Savu, dați afară din BPJ al PNL

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Odată cu numirea lui Eugen Pîrvulescu ca președinte unic  al liberalilor teleormăneni, modificări au fost aduse și în ceea ce privește componența Biroului Permanent Județean al formațiunii politice. Astfel, George Dăghici, C. Crăcea, Gabriel Bulumac, Eugen Jianu, Adrian Savu sau Ilie Bălan nu vor mai face parte din forul de conducere al PNL Teleorman. Totodată, BPJ-ul va avea și un nou secretar general, în persoana lui Valentin Grigorescu. Vacantarea postului vine ca urmare a demisiei lui Constantin Cula, decizie pe care vechiul liberal a luat-o cu mult înainte de alegeri. Însă, așa cum a declarat, a mai rămas în funcție la rugămințile colegilor.

Din noul BPJ vor face parte 70 de liberali (primarii și viceprimarii, consilierii județeni, parlamentarii și președinții organizațiilor de tineret, femei sau pensionari etc). S-au păstrat cele patru funcții de prim-vicepreședinți. Acestea vor fi ocupate de Costel Barbu, Alexandru Iliescu, Dan Popescu și Mihai Ștefan.

Întrebat de ce s-a renunțat la serviciile celor șase liberali, Eugen Pîrvulescu a declarat că ”motivele vor fi făcute publice într-o conferință de presă”.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare