Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
De râsul curcilor, bibilicilor și al găinilor gâtace: Primarele Victoraș Drăgușin vrea să planteze liane în zona I-urilor!!! Vom avea și „Zone de socializare – 1 bucată”! - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

De râsul curcilor, bibilicilor și al găinilor gâtace: Primarele Victoraș Drăgușin vrea să planteze liane în zona I-urilor!!! Vom avea și „Zone de socializare – 1 bucată”!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De n-ar fi de râs, ar fi de plâns! Actualul primar al muncipiului reședință de județ, Victor Drăgușin, fan declarat pe viață al lui Ion Iliescu, a făcut o listă ca la piață cu ce vrea să realizeze în mandatul 2016-2020. Dar nu orice listă, ci un ditamai plan pe foaie de hârtie, întocmit de mână de arhitect, cu explicații și „legendă”! Ca să priceapă tot cetățeanul. Aaa, și cu denumiri științifice în latină. Asta pentru că alexăndrenii au ca limbă maternă… latina! (a se vedea în facsimil).

Liderul pesedist a înșirat o sumedenie de obiective. Dăm doar câteva exemple: „Locuri de parcare propuse – 80 de bucăți; locuri de joacă propuse – 1 bucată; Zone de socializare – 1 bucată; cișmele apă potabilă – 3 bucăți; suporți pentru biciclete – 3 bucăți ș.a.m.d. Da, totul la bucată!!!

Anunță pe locuitorii orașului că aleile carosabile se vor realiza din asfalt BA 16 și că parcările acoperite vor fi betonate cu ciment de beton C16/20. Mișto! Asta nu-i nimic. Aflați, stimați cititori, denumirile arborilor ce vor fi plantați: Albes nordmanniana, Cupressocyparis x Leylandii, Acer platanoidess „Faassen’ s Black”, Juniperus media „Old Gold”, Berberis thunbergii etc., etc…. Realizați cum va arăta orașul nostru?! Ca în Africa!

În zona I-urilor, se vor planta și liane. Probabil acolo va fi și zona de socializare. Nu e puțin lucru să faci pe Tarzan și să aterizezi în apartamentul vecinului din blocul de vizavi, ca s-o găsești pe Jane!

Totul e ca în filme! Alexandria va deveni orașul-parc. Și e normal. Oamenii trebuie să se plimbe de dimineața până seara, pentru că, în majoritate, n-au locuri de muncă și, automat, trebuie să-și petreacă timpul liber în natură.

Apropo, Victor Drăgușin, câtor oameni de afaceri serioși le-ai creat facilități pentru a investi, în cele două mandate de viceprimar și două de primar? Sau ai fost ocupat cu plantarea de arbuști? Să te mai întrebăm cât a costat una bucată de arbust și prin ce firmă a fost achiziționat?!13271695_1497232017008189_224619209_o

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...

Articole similare