29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Sinistru: Bătrân din Alexandria, găsit în stare avansată de putrefacție

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un bărbat din Alexandria a fost găsit mort în apartamentul propriu. Din pricina mirosului insuportabil, ce emana pe scara blocului, locatarii au sunat la 112. La fața locului, polițiștii au descoperit cadavrul unui om de 83 de ani, care se afla într-o stare avansată de putrefacție. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului de Urgență din Alexandria, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Martorii spun că bătrânul, Ciucurel cum era cunoscut în zonă, nu a mai fost văzut ieșind din casă de mai bine de o săptămână. Aflat într-o situație financiară precară, vecinii obișnuiau să-i aducă un codru de pâine și o ciorbă caldă. De câteva zile însă, bărbatul nu a mai dat vreun semn de viață. Un locatar a relatat că, în data de 11 mai, o cunoștință a bătrânului ar fi bătut la ușă, fără să i se deschidă. Bănuind că ceva este în neregulă, omul a sunat la pompieri și salvare. S-a ajuns la concluzia că ușa este încuiată, drept pentru care unul dintre pompieri a încercat să pătrundă în apartament pe fereastră. Conform declarației vecinilor, pompierul le-ar fi spus superiorilor că nu este nicio problemă, că l-a văzut pe bărbat mișcând din brațe  și, cel mai probabil, doarme.

Pe 19 mai 2016, la mai bine de o săptămână de la primul apel, un alt locatar a semnalat la poliție faptul că la ușa bătrânului se simte un miros de stârv. Ulterior, după ce un cetățean a pătruns în locuință, pe fereastră, oamenii legii au constatat că bătrânul era decedat de câteva zile.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare