15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Daniel Răboj renunță la primăria Bragadiru, sătul de ”mizerii”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Daniel Răboj, actualul primar din comuna Bragadiru, nu va mai candida pentru un nou mandat. Decizia este definitivă și vine pe fondul unor mizerii aruncate în spațiul public, fără temei legal, de care acesta se delimitează și spune că sunt rodul unor oameni josnici, ce nu au demonstrat nimic în viață. Răboj a mai declarat că nu are ce să-și reproșeze în activitatea sa de primar, că următorii ani vor demonstra că a avut dreptate.
Întrebat dacă, pe viitor, se mai gândește să candideze la primăria Bragadiru, edilul șef a afirmat că este prematur să dea un răspuns.
În ceea ce privește implicarea sa în procesul Referendumul, trebuie amintit că, în primă instanță, lui Daniel Răboj nu i s-a interzis dreptul de a alege sau de a fi ales.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare