Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Daniel Fierăscu, candidatul PNL, 36% în sondajul PSD - Informatia de Teleorman
16.2 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Daniel Fierăscu, candidatul PNL, 36% în sondajul PSD

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Daniel Fierăscu, candidatul Partidului Naţional Liberal la primăria din Roşiorii de Vede, conduce detaşat în preferinţele cetăţenilor.
Conform ultimului sondaj de opinie, realizat la comanda PSD, Daniel Fierăscu are 36% din voturi, în timp ce contracandidatul ”de ieri”, social democratul Cristi Duică, este votat de numai 13% dintre roşioreni.
Cercetarea sociologică a mai arătat faptul că fostul edil şef, Ion Nuţu, ar obţine 6% din sufragii, Cosmin Nicolaescu, mai nou progresist, 3%, iar Constantin Berechet şi Tudorel Stângă ar aduna fiecare 2% din voturi.
Sondajul a fost efectuat pe un eşantion reprezentativ de persoane, din Roşiorii de Vede, cu vârsta de peste 18 ani, şi are o marjă de eroare de +/- 2,8%.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare