29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Averea lui Dragnea, estimată la 30-32 de milioane de euro

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un raport efectuat de serviciile secrete americane despre corupţia din România, publicat deja, arată că nu mai puţin de 25 de aleşi locali, care în acest moment au probleme grave cu legea, au averi considerate fabuloase.
Printre cei nominalizaţi se numără şi Liviu Dragnea, actualul lider al PSD, fost preşedinte de consiliu judeţean timp de 12 ani, condamnat penal. Studiul arată că teleormăneanul nostru şi-a „agonisit” în toţi aceşti ani o avuţie estimată în jurul cifrei de 30-32 de milioane de euro. El surclasează pe mulţi din „lista marilor corupţi”, fiind depăşit de Culiţă Tărâţă (decedat)-UNPR, fost preşedinte al CJ Neamţ, şi Radu Mazăre.
Se observă clar că „funcţia publică a reprezentat doar un mijloc de înavuţire rapidă.”
Baronii au acumulat averi la care muritorii de rând, angajaţi la stat ca şi domniile lor, nu le pot strânge într-o sută de vieţi.
Interesant ar fi dacă s-ar descoperi şi firmele în spatele cărora se află oamenii politici. Atunci am afla cu adevărat averile deţinute de acestea. Atâta timp cât nu putem demonstra, nici nu putem afirma că Liviu Dragnea ar avea o avuţie mai mare de cel puţin 20 de ori decât arată studiul efectuat de serviciile secrete americane.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare