7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

CSM Alexandria-Sporting Roşiori, derby pentru barajul de promovare în Liga a 2-a

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dincolo de rivalitatea tradiţională de peste 50 de ani dintre grupările fotbalistice din Roşiorii de Vede şi Alexandria, care au adus lupte „câineşti” pe dreptunghiul de gazon, să îl citez pe conjudeţeanul publicist Marian Nazat, meciul de mâine programat la Alexandria, poate crea premisele obţinerii „bonusului” de a juca barajul de promovare în Liga a doua.

Dar să explicăm, cu datele la „purtător”. În acest moment, Sporting ocupă locul 2 în clasament cu 24 p, iar Alexandria locul 4 cu 21 de puncte. Locul 3 este deţinut de Vediţa Coloneşti cu 23 de puncte, în timp ce lider este CSO Filiaşi cu 25 de puncte. Să vedem „tabelul” jocurilor rămase de disputat. Sporting, dacă bate, face 27 puncte şi devine lider sau stă în „plasa” lui Filiaşi. Culoarul roşiorenilor este unul favorabil în continuare, pentru că „prinde” acasă pe Fliasi şi îi anulează din poziţia de lideri, dacă îi bat. Şi ies la Coloneşti ocupanta locului doi. Meci de totul sau nimic.

CSO Filiaşi care are 25 de puncte acum, ies şi la Roşiori şi la Coloneşti. La contracandidatele directe şi este greu să obţină maxim de puncte din cele două jocuri directe cu adversarele cele mai solide şi care au în obiectiv prinderea unui loc de baraj. În ceea ce priveşte pe Vediţa Colineşti, echipa olteană nu are un program de invidiat, întrucât, prinde acasă atât pe Filiaşi, dar şi pe Roşiori şi este greu de crezut că va obţine maximul de puncte din aceste jocuri.

În fine, CSM Alexandria, are culoarul cel mai favorabil dacă bate mâine Sporting. Acumulează 24 de puncte, vine pe podium şi are cel mai bun program al jocurilor. În timp ce pretendentele la primele două locuri care dau drept la baraj, CSO Filiaşi, Sporting şi Vediţa Coloneşti se „toacă” între ele, CSM Alrxandria joacă cu restul echipelor fără obiectiv promovarea. De reţinut, Alexandria, mâine încheie seria derby-utilor. Echipa lui Albeanu a învins în retur la Filiaşi cu 2-1 şi acasă pe Vediţa Coloneşti cu 1-0.

Concluzionând, putem spune, că în funcţie de rezultatul de mâine, Teleormanul va avea o echipă care să obţină „biletele” pentru barajul de promovare. Şi, conform, împerecherii făcute de FRF, echipa de pe locul 2 din seria noastră la final de campionat care, înclin să cred că va fi o formaţie din judeţul nostru, va întâlni la baraj în două jocuri, tur-retur, lidera absolută a seriei a 5-a, Corona Braşov. Dar, până acolo, mai este mult…

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare