1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

CS Universitatea Alexandria, de neoprit! RECORD de goluri înregistrat în penultima etapă: 14-0

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Scorul campionatului Ligii I, la fotbal feminin, a fost înregistrat miercuri, pe terenul echipei Carmen Bucureşti. 14-0 pentru CS Universitatea Alexandria, prin golurile marcate de către Andreea Diţă (4), Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Iulia Săvescu şi Alexandra Nica, câte 2, şi unul pentru Oana Dumitrache şi Elena Frîncu. A fost cel mai mare scor din istoria clubului, după cum au declarat reprezentanţii echipei. În penultima etapă, fetele antrenate de Cătălin Pistolea au dominat partida de la un capăt la altul, având multe alte ocazii clare de a marca. Adversarele, cu greu au trecut jumătatea terenului, iar atunci când au reuşit nu au ajuns nici măcar în zona careului de 16 metri. Prin această victorie, Universitatea Alexandria îşi consolidează prima poziţie în Play-Out-ul ligii I, la două puncte diferenţă faţă de următoarea clasată.
Echipa trimisă în teren a fost următoarea: Andreea Pencea, Roxana Şerban (Ana Maria Boldeiu 46), Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Claudia Pană (Elena Frîncu 46), Andreea Diţă, Cristina Tudorache, Andra Olaru, Iulia Săvescu şi Alexandra Nica.
În etapa următoare, ce se va desfăşura duminică, 30 mai, de la ora 11.00, pe terenul din comuna Buzescu, alexăndrencele vor avea un meci uşor, în compania echipei Selena Constanţa, codaşa clasamentului, cu numai 8 puncte.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare