7.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

Cod PORTOCALIU! Ploi abundente, în Teleorman. Cantitățile de apă vor depăși local 40…50 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Va ploua cu găleata, iar cantitățile de apă vor depăși local 40…50 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod PORTOCALIU de ploi abundente- pentru mai multe județe din țară printre care și Teleorman. Avertizarea va intra în vigoare astăzi, ora 16.00, și este valabilă până mâine, la ora 21.00.

În intervalul menționat, în județele Mehedinți, Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Suceava, Neamț, Botoșani, precum și în zona de munte a județelor Caraș-Severin, Hunedoara, Alba și Bacău, vor fi perioade cu ploi abundente și în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40…50 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp. La altitudini de peste 2000 m, ploile vor determina topirea și cedarea apei din troienele de 70…90 cm, încă existente pe crestele Carpaților Meridionali.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare