31.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

Bani de la Guvern pentru municipiul Alexandria, CJ Teleorman şi primăria Poroschia

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a virat suma de 85.743.449,84 lei, în vederea decontării facturilor pentru 178 de obiective de investiţii realizate prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).
Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 5.208.735,78 de lei pentru 12 obiective aflate în execuţie, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 80.534.714,06 de lei pentru 166 de proiecte de investiţii.
Din suma totală, în judeţul Teleorman, vor ajunge 2.330.895 de lei. Banii sunt destinaţi achitării facturilor pentru patru proiecte aflate în derulare. Două dintre ele sunt realizate în Alexandria, în conturile municipalităţii fiind virată suma de 595.296 de lei. Un alt proiect pentru care Ministerul Dezvoltării a alocat bani aparţine CJ Teleorman (387.863 de lei), iar primăria din Poroschia va primi 1.347.735 de lei.
Programul are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanţare multianuale încheiate între minister şi beneficiarii obiectivelor de investiţii.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare