Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
CS Alex Dojo a obţinut 8 medalii la Cupa de Toamnă şi Cupa României la Karate SKDUN - Informatia de Teleorman
29.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

CS Alex Dojo a obţinut 8 medalii la Cupa de Toamnă şi Cupa României la Karate SKDUN

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pe data de 10.09. 2016, la sala sporturilor Andreea Isărescu din localitatea Voluntari, a avut loc Cupa de Toamnă şi Cupa României la Karate SKDUN. La această competiţie clubul alexăndrean CS Alex Dojo s-a prezentat cu 11 sportivi. La finalul competiţiei s-au obţinut un total de 8 medalii dintre care 3 de aur, două de argint şi 3 de bronz.

Medalie de aur au obţinut Dincă Alexandru la proba de kumite individual, Cristea Iannis la ambele probe, Kata individual şi sambon kumite;

Medaliile de argint au fost obţinute de către Rac Kevin, atât la proba de Kata individual cât şi la proba de sambon kumite.

Medalie de bronz au obţinut Micu Alin la proba de kata individual, Micu Daria la proba de sambon Kumite şi Purcărescu Andrei la proba de Kumite individual.

De menţionat este faptul că Alexandru Dincă, câştigător al acestei competiţii la proba de kumite, este de acum membru al lotului naţional al României, calificându-se la Campionatul Mondial de Karate ce se va desfăşura luna viitoare în Bulgaria.

De asemenea, o mare surpriză a reprezentat şi evoluţia spectaculoasă a sportivului Andrei Purcărescu care, după trei meciuri grele câştigate, a reuşit să se impună în faţa unor oponenţi cu mult mai experimentaţi decât acesta la o categorie destul de numeroasă!

Un alt element spectaculos a reprezentat şi evoluţia impecabilă a celor doi colegi Cristea Iannis şi Rac Kevin, ambii reuşind să se impună într-o categorie la fel de numeroasă şi cu un grad de dificultate ridicat ambii jucând finala unde a ieşit în cele din urmă câştigător colegul său mai experimentat Cristea Iannis!

Chiar dacă nu au reuşit să se impună, o evoluţie foarte bună au mai avut-o şi sportivii Dincă Maria, Anton Cătălin, Anton Eduard şi Florea Teodora.

CS Alex Dojo, prin antrenorul sensei Sorin Dincă, se declară mândru de rezultatele de excepţie obţinute de către sportivii săi dar şi de evoluţia celora care nu au reuşit să se impună şi le doreşte mult succes în continuare!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare