31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Asociația ”Aura Ion”, cu sprijinul primăriei Dobrotești, a oferit 87 de ghiozdane elevilor din Merișani

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Asociația “Aura Ion” în colaborare cu BluParty, cu sprijinul Şcolii Gimnaziale nr. 2 din Merișani şi al Primăriei Comunei Dobrotești (primar Ion Mănica) şi cu participarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, a organizat duminică, 11 Septembrie 2016, în incinta şcolii evenimentul caritabil pentru copii, ce machează încheierea proiectului „Viziune într-un ghiozdănel”.
Cu această ocazie, Asociația ”Aura Ion” a oferit celor 87 de elevi ai Școlii cu clasele I-VIII din Merișani ghiozdane complet echipate pentru a se bucura de un început de an şcolar 2016-2017 care să le permită accesul la o educaţie normală şi la o dezvoltare intelectuală pozitivă. De zâmbete, personaje de poveste şi jocuri creative s-au ocupat partenerii de la BluParty.
Evenimentul este conceput și dedicat special copiilor, pentru ca aceștia să se poată bucura de o zi plină de zâmbete și culoare, pentru a avea un început de an școlar diferit și pentru a uita de lipsurile materiale zilnice.

Proiectul caritabil „Viziune într-un ghiozdănel”, are ca scop facilitarea accesului la pentru 300 de copii cu vârsta între 6 și 14 ani care provin din medii defavorizate.

Derulat sub deviza “Educația este cheia către succes şi un drept uman de bază”, proiectul își propune să încurajeze educația în rândul copiilor al căror acces la sistemul educațional este îngreunat de dificultăți financiare și/sau excluziune socială.

Contactat telefonic, primarul din Dobrotești, Ion Mănica, a declarat că inițiativa aparține familiei Aurei Ion, care a dorit să aducă un strop de bucurie în sufletele micuților din Merișani, iar primăria a acordat doar sprijin logistic.

Aura Ion, studenta care și-a pierdut viața în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni, era originară din satul Merișani, comuna Dobrotești.

M.D.as-auraasociatia2asociatia-a

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare