15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Doi copii răniți ușor, în urma unui accident pe șoseaua Alexandria- Furculești

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un ușor accident de circulație a avut loc luni dimineața, în jurul orei 6.30, pe șoseaua care face legătura între municipiul Alexandria și comuna Furculești. La fața locului s-au declarat trei echipaje aparținând SAJ Teleorman, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Din fericire, niciunul dintre pasageri, este vorba de doi copii și doi adulți, nu au suferit răni grave și nu a fost necesară intervenția echipei de descarcerare.

Cazul a fost preluat de poliție, urmând ca oamenii legii să stabilescă împrejurările ce au dus la producerea accidentului.

Este al doilea eveniment rutier petrecut pe respectivul tronson de drum, în numai 2 zile. Vineri, un autoturism a luat foc după ce s-a izbit puternic de un pom, pasagerii reușind să se salveze în ultimul moment.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare