23.8 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

COPIII ZÂMBESC IAR!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Revenirea la școală, fizic, ne-a bucurat foarte mult pe toți, pe cei mari, dar și pe cei mici. Momente emoționante de recunoaștere au urmat în primele zile. Copiii au crescut mult și și-au schimbat fizionomiile, stilul de viață, obiceiurile, vestimentația. Nevoia de a rămâne în case, la școala online, și pe noi, pe adulți ne-a schimbat, deși noi nemaiavând vârsta necesară transformărilor firești…Un stil mai sportiv în vestimentație, dar nu și în aspectul fizic. Mai multe fire albe în cap, dar sănătoși noi și ai noștri. Catalogul a fost strigat doar pentru a ne recunoaște, pentru a ne bucura de muzicalitatea inflexiunilor vocale în timpul acela al creării intimității profesor-elev, ce numai la școală se poate crea. De sub mască, zâmbete de bucurie se deslușeau intuitiv, iar ochii evocau povești nespuse, uneori timide, alteori îndrăznețe.

Și toate acestea, ca un cadou prețios de chiar ziua internațională a copilului! Copiii zâmbesc iar! Sunt sensul vieții și energia pură a acestei planete. Pământul râde și își șterge lacrimile de fericire la auzul glasurilor vesele ale copiilor lui, ca niște clopoței de lumină!

Și-am revenit cu gânduri bune și multă creativitate, iar zâmbetele copiilor sunt zugrăvite chiar de ei în desenele lor de bun-venit înapoi, la școală.
,,Cea mai eficientă educație pentru un copil constă în joaca lui cu lucruri frumoase.“ Platon

PROFESOR DE EDUCAȚIE PLASTICĂ,
PURCĂREA CRISTIANA-MIHAELA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare