12 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 21, 2023

COPIII ZÂMBESC IAR!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Revenirea la școală, fizic, ne-a bucurat foarte mult pe toți, pe cei mari, dar și pe cei mici. Momente emoționante de recunoaștere au urmat în primele zile. Copiii au crescut mult și și-au schimbat fizionomiile, stilul de viață, obiceiurile, vestimentația. Nevoia de a rămâne în case, la școala online, și pe noi, pe adulți ne-a schimbat, deși noi nemaiavând vârsta necesară transformărilor firești…Un stil mai sportiv în vestimentație, dar nu și în aspectul fizic. Mai multe fire albe în cap, dar sănătoși noi și ai noștri. Catalogul a fost strigat doar pentru a ne recunoaște, pentru a ne bucura de muzicalitatea inflexiunilor vocale în timpul acela al creării intimității profesor-elev, ce numai la școală se poate crea. De sub mască, zâmbete de bucurie se deslușeau intuitiv, iar ochii evocau povești nespuse, uneori timide, alteori îndrăznețe.

Și toate acestea, ca un cadou prețios de chiar ziua internațională a copilului! Copiii zâmbesc iar! Sunt sensul vieții și energia pură a acestei planete. Pământul râde și își șterge lacrimile de fericire la auzul glasurilor vesele ale copiilor lui, ca niște clopoței de lumină!

Și-am revenit cu gânduri bune și multă creativitate, iar zâmbetele copiilor sunt zugrăvite chiar de ei în desenele lor de bun-venit înapoi, la școală.
,,Cea mai eficientă educație pentru un copil constă în joaca lui cu lucruri frumoase.“ Platon

PROFESOR DE EDUCAȚIE PLASTICĂ,
PURCĂREA CRISTIANA-MIHAELA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Reabilitarea integrată a clădirii Grădiniţei nr. 1 din Zâmbreasca, prin programul de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat

Încă 30 de proiecte depuse în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat au fost...

Articole similare