Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Conferință de presă PNL: Eugen Pîrvulescu: „Ne dorim să scăpăm de PSD” - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Conferință de presă PNL: Eugen Pîrvulescu: „Ne dorim să scăpăm de PSD”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

 

Luni, 24 mai, la sediul județean PNL Alexandria a avut loc o conferință de presă, prezidată de președintele Eugen Pîrvulescu și Maria Stoian, directorul de campanie.

Au fost dezbătute trei subiecte: „141 de ani de liberalism în România” – cu subtitlul „Proiect Alianța pentru Dezvoltarea Sudului”, „Problema deșeurilor periculoase ce urmează a fi aduse în Teleorman” și „Abuzuri PSD”.

„141 de ani de liberalism în România reprezintă pentru noi, liberalii, și nu numai, un eveniment extrem de important. PNL e cel mai longeviv partid iar pentru noi este o onoare să fim urmașii Brătienilor, care au înființat România modernă. Suntem obligați să reprezentăm acest partid cu cinste și onoare.

Liberalii au promovat totdeauna valorile autentice. Ne dorim lângă noi oameni morali, profesioniști desăvârșiți, care să schimbe fața chinuită a acestui județ. DREAPTA a însemnat totdeauna progres, dezvoltare economică. Stânga, din contră, compromis și sărăcie.

Țin să vă anunț că împreună cu colegii mei de la Giurgiu și Olt am înființat Alianța pentru Dezvoltarea Sudului, un proicet care are ca scop principal reducerea sărăciei în cele trei județe. Vom marșa îndeosebi pe utilizarea potențialului de resursă autohtonă. Ne dorim să scăpăm de PSD. Liberalismul, sub toate formele lui, trebuie să pătrundă și în aceste județe „mutilate” de social-democrația păguboasă” a declarat Eugen Pîrvulescu.

Maria Stoian s-a referit la problema deșeurilor periculoase, care urmează a fi aduse în Teleorman din Italia, la depozitul din Mavrodin: „Am dori informații care să clarifice această situație extrem de periculoasă. Cerem explicații Gărzii de Mediu, Consiliului Județean și instituțiilor abilitate. Președintele Gâdea să se prezinte în fața cetățeanului și să-l informeze, să ne spună de ce a semnat acel contract. Nu te poți juca cu astfel de lucruri. Să știm cât sunt de periculoase acele deșeuri, dacă sunt radioactive.”

Președintele Pîrvulescu a fost foarte scurt: „Dacă e adevărat, e inimaginabil de grav. Asta ne mai lipsea! Am redactat o scrisoare publică și așteptăm răspunsul, pentru a ne edifica.”

În ceea ce privește desfășurarea campaniei electorale, Pîrvulescu Eugen consideră ca PSD face o serie de abuzuri: „Vreau să trag un semnal de alarmă și să o înștiințez pe Doamna Prefect „tehnocrat” să-i atenționeze pe directorii de deconcentrate să nu se implice în campania electorală. Zilele acestea, Corpul de Control al Instituției Prefectului a „călcat” câteva primării liberale. Așa, la intimidare! Directorul APIA, Edi Coman, a distribuit discreționar subvențiile fermierilor din localitățile PNL. Aceștia au primit întârziat banii. îi atenționez pe domnii Iliescu de la RAR și pe Dănuț Cristescu de la ISCTR că nu au voie să facă politică în timpul serviciului. Rog Jandermeria și Poliția să fie echidistante față de competitorii electorali.”

 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare