31.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

Drăgușin vrea benzinărie în „juma” din Casa de Cultură!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Primarul Drăgușin e supărat rău de tot pe limba română! Dar și pe engleză. Sau vrea să scrie „în texte”. Mai golănește. La mishto!
Cineva îl atenționează, pe pagina de facebook a domniei sale: „Poate vă amintiți și de Casa de Cultură!”. El răspunde cu nonșalanță: „Proiectul este facut de CNI, la care am predat obiectivul. Ai incredere! Va fi juma mol, juma sala de spectacol. Pe acopris, gradina de vara. Este un proiect super!”.
Epuizat de atâta campanie electorală, „Omul de lângă tine” a obosit, săracul… I-a fost greu să scrie „jumătate” sau să aplice nu simplu apostrof:juma’. Și a încurcat mol-ul cu… mall! Sau, mai știi, vrea să facă din „juma” de casă de cultură, benzinărie!
Îi amintim domnului primar, cu tot respectul, că într-o casă de cultură se face exclusiv CULTURĂ. Să înțelegem că pe acoperiș ați dori o grădină de vară, un restaurant? Ceva în genul omului de afaceri, Vâjâială, nu?! Presupunem că veți scoate la licitație „acoperișul” și e posibil să câștige cel amintit.
Și încă ceva: cultura trebuie să o facă oamenii de cultură. Managerii de cultură. Nu unul ca dumneavoastră, care nu știe să scrie „juma” sau „mall”. Hai să fim serioși, în Alexandria sunt destui intelectuali rasați… Dar dacă doriți neapărat să instaurați o cultură de tarabă, asta este! Sunteți stăpân și jupân, le știți pe toate, mai ceva ca Ceaușescu!

dr 1

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare