31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Comisarul Dan Dobre și procurorul Toma Ovidiu au scăpat de arestul la domiciliu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Magistrații de la Curtea de Apel București au dispus înlocuirea arestului la domiciliu față de comisarul de poliție Dan Dobre și procurorul Toma Ovidiu Carmen. Conform soluției dată de instanță, cei doi au fost puși sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, până pe 9 aprilie a.c.
Totodată, judecătorii le-au impus câteva reguli stricte în perioada controlului judiciar, și anume: să se prezinte la organul judiciar, organe de poliție, judecătorul de Cameră preliminară sau instanță de judecată ori de câte ori sunt chemați; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la Poliţia municipiului Alexandria, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu depăşească limita teritorială a județului Teleorman decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului; să nu se apropie de coinculpați și nici de martorii menționați în rechizitoriu şi să nu comunice cu aceștia direct sau indirect, pe nici o cale; să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme și să nu exercite profesia, meseria sau să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit faptele de care este acuzat. În caz contrar, atrage atenţia inculpaților că orice încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor ce le revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare