Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Carambol în cea mai periculoasă ”intersecție” din municipiul Alexandria - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Carambol în cea mai periculoasă ”intersecție” din municipiul Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Lipsa locurilor de parcare din municipiul Alexandria este, de departe, cel mai hulit subiect al conducătorilor auto. Atunci când vine vorba să-ți tragi mașina pe dreapta, este obligatoriu să te înzestrezi cu multă răbdare. Uneori, cu nesimțire. În caz contrar, ocolești orașul ca un prost, pentru ca, într-un final, să garezi la sute de metri față de locul unde ai nevoie.

Plecând de la acest aspect dezolant pentru un municipiu reședință de județ, mulți dintre șoferi aleg să-și parcheze mașina în fața Finanțelor sau în zona Casei de Cultură. Însă, traversarea străzii Dunării, indiferent de direcția de mers, este una destul de periculoasă.

Așa s-a întâmplat și în această după amiză, atunci când un șofer a virat la stânga, spre parcarea din fața Finanțelor, semnalizând în ultimul moment schimbare direcției de mers. Luați prin surprindere, șoferii din spatele autoturismului au apăsat brusc pedala de frână. Prea târziu. Din cauza faptului că nu au păstrat distanța regulamentară, mai multe autoturisme s-au ciocnit. Din fericire, nu s-au înregistrat victime iar pagubele materiale au fost minore.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare