Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Americanii de la Clubul ROTARY vin la Spitalul de Urgență Alexandria, cu aparatură medicală de peste 37.000 de euro - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Americanii de la Clubul ROTARY vin la Spitalul de Urgență Alexandria, cu aparatură medicală de peste 37.000 de euro

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vineri, 9 septembrie, o delegație a Clubului ROTARY din Statele Unite ale Americii va vizita județul Teleorman pentru a face donații de aparatură medicală la Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Alexandria.

Valoarea proiectului se ridică la peste 37.000 de euro iar secția unității sanitare va primi o masă chirurgicală, lămpi de examinare cu led, o masă de consultații de ultimă generație, monitoare materno-fetale și accesorii.

Reușita proiectului se datorează, în principal, domnului Alexandru Iote, past president al Clubului ROTARY din Alexandria, care, la începutul anului, a trimis o solicitare în acest sens.

De altfel, nu este pentru prima dată când Clubul ROTARY se implică în dotarea Spitalului de Urgență din Alexandria. În ultima vreme, au mai fost donate paturi pentru secția ATI sau  aparatură medicală de monitorizare a pacienților internați în secția de Pediatrie.

Delegația americană, formată din 12 persoane, se va întâlni cu președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, și va vizita instituții reprezentative ale județului.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare