Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Blestemata intersecție de la Lăceni a mai făcut o victimă - Informatia de Teleorman
28.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Blestemata intersecție de la Lăceni a mai făcut o victimă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În dimineța acestei zile, în jurul orei 10.30, la intersecția dintre DJ 506 (Alexandria-Lăceni) și centura de ocolire a reședinței de județ, a avut loc un accident de circulație, soldat cu o victimă.
Autoturismul marca Opel, cu numărul de înregistrare IL-17-RAR, condus de Florin Brătucu, în vârstă de 36 de ani, din Olteni, nu a dat prioritate autoutilitarei BV-5-CLG, care se deplasa regulamentar pe șoseaua de centură, în direcția Roșiorii de Vede.
Impactul produs între cele două autovehicule s-a soldat cu un rănit grav. Este vorba despre Stan Romeo Cătălin (din Olteni), proprietarul autoturismului Opel, care se afla pe bancheta din față, în dreapta șoferului. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.
Avăvăriței Virgil, conducătorul autoutilitarei, ne-a declarat: „A trebuit să folosesc centura, pentru că depășesc 7.5 tone, ca să ajung pentru un transport la KOYO. Mă deplasam regulamentar, sub viteza admisă. Mi-a apărut în față și mi-a fost imposibil să-l feresc.”
Martorii accidentului susțin că o parte de vină o au și cei care au efectuat deszăpezirea șoselelor respective, deoarece au îndepărtat cu lama autogrederilor calmatoarele de trafic, fără să le mai ansambleze la loc.

accident centura 3

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare