15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Blestemata intersecție de la Lăceni a mai făcut o victimă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În dimineța acestei zile, în jurul orei 10.30, la intersecția dintre DJ 506 (Alexandria-Lăceni) și centura de ocolire a reședinței de județ, a avut loc un accident de circulație, soldat cu o victimă.
Autoturismul marca Opel, cu numărul de înregistrare IL-17-RAR, condus de Florin Brătucu, în vârstă de 36 de ani, din Olteni, nu a dat prioritate autoutilitarei BV-5-CLG, care se deplasa regulamentar pe șoseaua de centură, în direcția Roșiorii de Vede.
Impactul produs între cele două autovehicule s-a soldat cu un rănit grav. Este vorba despre Stan Romeo Cătălin (din Olteni), proprietarul autoturismului Opel, care se afla pe bancheta din față, în dreapta șoferului. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.
Avăvăriței Virgil, conducătorul autoutilitarei, ne-a declarat: „A trebuit să folosesc centura, pentru că depășesc 7.5 tone, ca să ajung pentru un transport la KOYO. Mă deplasam regulamentar, sub viteza admisă. Mi-a apărut în față și mi-a fost imposibil să-l feresc.”
Martorii accidentului susțin că o parte de vină o au și cei care au efectuat deszăpezirea șoselelor respective, deoarece au îndepărtat cu lama autogrederilor calmatoarele de trafic, fără să le mai ansambleze la loc.

accident centura 3

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare