29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Antifrauda din Alexandria, la mare căutare. 3 pe un loc!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a organizat, pe 7 martie, un nou concurs pentru ocuparea a 271 de posturi vacante la DGAF. Concursul a constat în trei etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi proba de interviu.
La proba scrisă, care a avut loc sâmbătă, la sediul Universităţii Politehnica din Bucureşti, au fost înscrişi 1049 de candidaţi, dintre care 624 au fost declaraţi admişi, 362 au fost respinşi, iar 63 nu s-au prezentat.
Pentru judeţul Telorman, Antifrauda a scos la concurs un număr de 34 de locuri, pentru care s-au înscris 103 candidaţi. Dintre aceştia, 10 au absentat şi 35 au fost respinşi. Conform condiţiilor de participare, cei declaraţi admişi urmează să susţină interviul, într-un termen de două zile lucrătoare de la soluţionarea contestaţiilor la proba scrisă, în faţa membrilor comisiilor de examinare şi evaluare.
Candidaţii nemulţumiţi au putut formula contestaţii, în termen de două zile lucrătoare de la data afişării rezultatelor, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare