Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Elena Preda, candidat PNL la primăria comunei Bogdana: „Uşile primăriei trebuie să fie deschise mereu!” - Informatia de Teleorman
19.4 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Elena Preda, candidat PNL la primăria comunei Bogdana: „Uşile primăriei trebuie să fie deschise mereu!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

elena predaPreda Elena, cunoscută bogdănenilor ca Nuţa Bugean, este o femeie dedicată trup şi suflet comunităţii. Altruistă, c-un spirit organizatoric dezvoltat, candidează la alegerile din 5 iunie pentru funcţia de primar al comunei Bogdana, din partea PNL.
În perioada 2008-2012, a ocupat funcţia de viceprimar. În prezent este consilier local. Oamenii îi cunosc implicarea în rezolvarea problemelor cetăţeneşti şi au îndemnat-o să intre în lupta electorală.
Energică şi hotărâtă, îşi doreşte să iniţieze proiecte pe termen scurt, mediu şi lung, pe care să le finalizeze. Nu sunt vise, pentru că acolo unde primarii s-au implicat total, rezultatele nu au întârziat să apară.
Nuţa are o agendă de lucru complexă. În primul rând, atragerea investitorilor locali, în aşa fel încât să fie folosită forţa de muncă autohtonă. Astfel s-ar crea locuri de muncă. Se impune urgent extinderea reţelei cu apă potabilă în Ulmeni şi asfaltarea tuturor uliţelor în întrega comună. De asemenea, apă şi canalizare în satele Broşteanca şi Urluiu. În Bogdana funcţionează un punct farmaceutic două zile pe săptămână. Bogdănenii sunt nevoiţi să se deplaseze în alte localităţi şi chiar la Alexandria pentru a-şi procura medicamentele necesare. Pentru că populaţia este îmbătrânită, un centru de permanenţă le-ar rezolva problemele de sănătate. Alocarea unui spaţiu în cel existent la Dispensarul din Ulmeni pentru un cabinet stomatologic e o altă prioritate.
„Dacă oamenii mă aleg pentru un mandat de primar, voi face totul ca ei să aibă acces la modul cum se cheltuiesc banii publici. Sunt bani din taxele şi impozitele lor. Din pensiile şi salariile lor amărâte. Trebuie să se întoarcă la ei prin investiţii chibzuite, nu unii să-şi umfle buzunarele pe lucrări executate prost, neconforme devizului. E mare păcat să-ţi baţi joc de semenul tău. E de datoria primarului să fie în slujba cetăţeanului, nu invers. Uşile primăriei trebuie să fie deschise mereu. Nimeni nu are voie când iese din birourile primăriei să nu aibă problema rezolvată. Şi mai e ceva, de fapt cel mai important: dacă nu conduci cu sufletul, dacă implicarea ta nu e totală, nu ai făcut nimic!” ne-a declarat Nuţa Bugean.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...

Articole similare