24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un tânăr din Plosca, prins la volanul unei maşini neînmatriculate

Polițiștii din municipiul Alexandria au depistat în ziua de 09.03.2016 pe strada Turnu Măgurele din localitate un tânăr în vârstă de 23 de ani din com. Plosca, județul Teleorman  în timp ce conducea un autoturism fără ca acesta sa fie înmatriculat și având dreptul de a conduce suspendat. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Accident cu victime omeneşti la Turnu Măgurele

Polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați cu privire la faptul că pe str. Chimiei din mun. Turnu Măgurele, jud. Teleorman a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. În timp ce o femeie se angajase regulamentar în traversarea str. Chimiei din mun. Turnu Măgurele, jud. Teleorman, pe trecerea de pietoni semnalizată prin indicator și marcaj, a fost lovită de un autoturism, al cărui conducător nu i-a acordat prioritetea de trecere care circula pe str. Chimiei, în direcția de mers str. Oltului către str. Gen. David Praporgescu, autoturism care a părăsit locul accidentului.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma cercetările efectuate, autoturismul implicat în accidentul rutier a fost identificat iar conducătorul acestuia este un bărbat în vârstă de 51 ani din mun. Turnu Măgurele, județul Teleorman.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului rutier, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

În Roşiorii de Vede, un pieton aflat pe partea carosabilă a fost accidentat

În ziua de 9 martie 2016 polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizaţi prin redirecţionarea unui apel telefonic 112 cu privire la faptul că pe str. N Bălcescu din mun Roșiorii de Vede s-a produs un accident rutier.
În timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani din mun Roșiorii de Vede a condus un autoturism pe str N Bălcescu, din mun Roșiorii de Vede  a acroșat un bărbat în vârstă de 47 de ani din com Măldăieni, județul Teleorman care se afla în mod nejustificat pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri  medicale.
Conducătorul  auto a fost testat alcooscop, rezultatul fiind 0.00% alcool în aerul expirat iar rezultatul la rezultatul în urma testării cu aparatul alcoolscop a pietonului a fost de 1,24% alcool în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Tânăr de 16 ani din Zimnicea, lovit pe trecerea de pietoni

În  timp ce un bărbat în vârstă de 60 de  ani din oraşul Zimnicea  conducea un  autoturism  în direcția de mers str. Primăverii către str. Eroilor  nu a acordat prioritate de trecere unui pieton în vârstă de 16 ani din orașul Zimnicea care se angajase regulamentar în traversarea str. Cuza Vodă pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare și marcaj.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoltest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool în aerul respirat, fiindu-i recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar victima a fost testată cu aparatul alcoltest rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

 

Şoferi din Poroschia şi Scrioaştea, prinşi băuţi la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au depistat un bărbat în vârstă de 48 ani din com Poroschia în timp ce conducea un  autoturism pe str Dunării din mun Alexandria cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest îndicând o valoare de 0,92 mg/l.
Un alt bărbat în vârsta de 36 ani din com Scrioaștea  a fost depistat în timp ce conducea un autoturism  pe  DN 65 A, în comuna Scrioastea cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul indicând o valoare de o,66 mg/l.
Pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare penale, urmând a se propune soluții prin Parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare