8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Anomalii de vreme rea: Arteziana din centrul Alexandriei se ia la întrecere cu ploaia!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Marţi, 3 mai. Afară plouă cu găleata. Centrul Alexandriei este aproape pustiu. Rar câte un trecător. Grăbit şi ţinând umbrela deasupra capului. Vânzătorii înjură de mama focului că nu au clienţi. E frig şi ne dorim cu toţii soarele. Mai ales copiii, care sunt nerăbdători să zburde prin parcuri.

În acest decor bacovian, fântâna arteziană din centru funcţioneză de mama focului. Se ia la întrecere cu ploaia. Ne doream de multe ori ca să ţâşnească în zilele toride. Nu prea am avut parte întotdeauna.

Una peste alta, ce or păzi autorităţile locale?! Nu de altceva, dar e caraghios să asişti la o asemenea privelişte. Mai ales când ştii că banii din bugetul local sunt risipiţi aiurea, pe proiecte care n-ar trebui să aibă întâietate. Şi cu devize umflate. Nu de ploaie, ci de interese de grup sau partinice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare