28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Sondaj de opinie primăria Turnu Măgurele: Claudiu Crăcea-43%, Dănuţ Cuclea-28%

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ultima cercetare sociologică efectuată în municipiul Turnu Măgurele arată că actualul primar, Dănuţ Cuclea, este în cădere liberă, pierzând procente importante de la o zi la alta, ajungând la numai 28% din opțiunile turnenilor.

În schimb, Claudiu Crăcea, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru primăria oraşului de la malul Dunării, este cotat cu 43% în intenţia de vot. În sondajul de opinie au mai fost introduşi şi candidaţii altor partide (ALDE, UNPR, MP), însă procentul lor este unul nesemnificativ. De asemenea, interpretarea rezultatului a mai reliefat faptul că, în cazul în care alegerile vor avea 2 tururi de scrutin, simatizanţii celorlalte partide, în proporţie de aproximativ 80%, ar vota cu candidatul PNL-Claudiu Crăcea. Mai trebuie remarcat faptul că numărul celor indecişi sau care nu votează se apropie de 20%.

Cercetarea sociologică a fost efectuată pe un număr reprezentativ de persoane pentru oraşul Turnu Măgurele, cu vârşta de peste 18 ani, iar marja de eroare este de +/- 3%.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare