9.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

Angajări la Spitalul din Alexandria şi Ambulanţa Teleorman. Concurs pentru ocuparea a şase posturi de infirmier şi şase de şofer

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor funcţii de execuţie, după cum urmează: 3 posturi de infirmier debutant în cadrul Secţiei Neurologie, 2 posturi de infirmier în cadrul Secţiei Obstetrică-Ginecologie şi un post de infirmier debutant în cadrul Centrului de Hemodializă.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt: infirmier debutant (şcoală generală şi fără vechime în specialitate), infirmier (şcoală generală, curs de infirmiere şi 6 luni vechime în specialitate).
Proba scrisă va avea loc în data de 08 septembrie 2021, ora 10.00, iar data şi ora interviului se vor comunica ulterior.
Relaţii suplimentare se obţin la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, str. Libertăţii nr. 1, Judeţul Teleorman, telefon 0247/306.723.

Şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a şase posturi de şofer. Conform anunţului, 2 (două) posturi de şofer autosanitară II vor fi scoase la concurs pentru staţia Alexandria-Compartiment de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat şi 4 (patru) posturi de şofer autosanitară II, la substaţia Roşiori de Vede, Compartiment de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 august 2021: termenul limită de depunere a dosarelor; 30 august 2021: selecţia dosarelor; 07 septembrie 2021, ora 09:00: proba scrisă; 09 septembrie 2021, ora 10:00: proba practică/interviul.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială.
Relaţii suplimentare se obţin la sediul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman, din Alexandria, str. Libertăţii nr. 1, telefon 0247/317.666.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare