10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

IPJ Teleorman: 34 de șoferi au rămas fără permis de conducere, la sfârșit de săptămână

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, în perioada 20 – 22 august a.c., polițiștii au intervenit la aproximativ 490 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 420 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112. Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 330 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 130.000 de lei, au reținut 34 permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele trei zile, la nivelul județului au fost înregistrate șapte accidente rutiere, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii. De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat nu mai puțin de 12 infracțiuni, dintre care trei pentru conducere fără permis și patru pentru conducere sub influența alcoolului.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare