29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Ghinion pentru 19 tineri teleormăneni, candidaţi la Academia de Poliţie. Au picat probele sportive

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Au fost publicate listele cu candidaţi declaraţi respinşi după probele sportive. După afişarea rezultatelor, 19 tineri din judeţul Teleorman nu trecut prima proba, drumul lor către o carieră militară oprindu-se aici. Cel puţin anul acesta.
Din datele postate pe site-ul instituţiei, peste 3.500 de candidaţi s-au înscris pentru cele 655 de locuri la buget. Din numărul total, 2.530 candidaţi s-au înscris pe cele 430 de locuri de la ordine şi siguranţă publică, la specialităţile poliţie, poliţie de frontieră, jandarmi, penitenciare şi alţi 294 candidează pentru 50 de locuri, la frecvenţă redusă. La programul Drept sunt 530 de candidaţi pe 125 de locuri iar la Facultatea de Pompieri sunt 223 candidaţi pe 48 de locuri.
Probele scrise vor avea lor în data de 25-26 august 2021 iar pe 28-29 august 2021 cei nemulţumiţi pot depune contestaţie, exclusiv online.
În perioada 31 august – 19 septembrie 2021, va avea loc examinarea medicală, inclusiv soluţionarea contestaţiilor. Candidaţii cuprinşi în listele provizorii în categoria celor care au promovat proba scrisă după soluţionarea contestaţiilor se vor prezenta la unităţile de recrutare în vederea întocmirii fişei medicale. Rezultate finale vor fi publicate pe 22 septembrie 2021.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare