24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Adeverinţele foştiilor angajaţi de la Robema pot fi trimise prin Poştă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Foştii angajaţi de la fabrica de bere Robema, din Roşiorii de Vede, nu trebuie să meargă la Brăila pentru a obţine documentele ce le atestă vechimea în muncă sau alte drepturi. Adeverinţele pot fi trimise prin poştă, în baza unei cereri adresată SC UBERUM SRL Brăila.
”Vă informăm că documentele cu valoare practica (state de salarii, dosare personale) create de S.C. BERE SI MALT ROBEMA S.A. din loc. Rosiorii de Vede , jud. Teleorman, se află în vederea păstrării, conservării şi utilizarii documentelor la S.C. UBERUM S.R.L. Brăila.
Pentru persoanele care solicită întocmirea adeverinţelor ce atesta drepturile de personal, în conformitate cu prevederile Legii nr.263/2010 privind sistemul public de pensii şi asigurări sociale, precizăm că S.C. UBERUM S.R.L. are următoarele coordonate de contact:
– Adresa: Braila, Sos.Viziru Km.10 (DN 21)-Platforma Industrială Chiscani (Oficiul Postal nr.10 , Casuta Postala 1018);
– Telefoane: 0239-672142; 0748- 291126 ; 0748-291124 .
Cererile pentru obţinerea de certificate (adeverinţe) ce atesta drepturile de personal pot fi trimise prin poştă, însoţite de o copie a cărţii de muncă şi a cărţii de identitate sau buletinului, iar răspunsul va fi primit în acelaşi mod nefiind necesară deplasarea persoanelor la Brăila”, se arată în precizarea administratorului Dorel Marian Bitca.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare