31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Accident grav la semaforul de la Primăria Alexandria. Victima se zbate între viață și moarte

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În această seară, în jurul orei 21.30, la intersecția străzilor Dunării cu Ion Creangă, exact în dreptul semaforului de la primăria Alexandria, a avut loc un grav accident de circulație.

Două autoturisme, o Skoda (TR-61-GGG) și un BMW, se deplasau în direcția de mers Nanov-Poroschia. Primul circula pe prima bandă, al doilea – pe banda a doua. La intersecție, Skoda a făcut viraj spre stânga, în intenția de a întoarce neregulamentar, dar fără să observe că în același timp cu el se deplasa un alt autoturism.

Coliziunea a fost atât de puternică, încât pasagerul de pe bancheta din spate a Skodei a fost proiectat prin ușa din partea stângă. Victima se numește Marin Constantin, în vârstă de 42 de ani, din Alexandria. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. Din cauza loviturii puternice suferite în zona craniană în urma impactului cu asfaltul și a pierderii unei cantități însemnate de sânge, se află în stare de inconștiență. Medicii sunt rezervați și analizează dacă pacientul poate fi transportabil la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din Capitală.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare