31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

ACESTA ESTE ORAȘUL DUMNEAVOSTRĂ!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O postare pe facebook a atras atenția multora dintre noi, sub titlul „ACESTA ESTE ORAȘUL DUMNEAVOSTRĂ!”: „În aceasta seară (n.r.: 27 mai) la orele 19. 40, un BMW cu numere de TR rula cu peste 120 km pe oră pe strada Cuza Voda, din Alexandria. Acest polițist local (n.r.: din imagine) l-a întâlnit pe conducatorul nervos și inconștient, chiar la intersecția cu fosta Agricultori, unde conducătorul auto a și oprit la vederea agentului de poliție, întrerupând această cursă a morții. Dar, culmea!  Spre stupoarea întregii străzi prezente la acea oră,cei doi au avut o conversație, fiecare din autoturismul pe care-l conducea,  și AU PLECAT NEPĂSĂTORI UNDE AVEAU TREABĂ!!!

NOI, STRADA, AM RĂMAS MUȚI ȘI PROȘTI DE UIMIRE, ÎN TIMP CE AGENTUL DE POLIȚIE S-A JUSTIFICAT CA NU INTRĂ ÎN COMPETENȚA LUI SĂ-L OPREASCĂ. VĂ AMINTESC CĂ POLIȚISTUL ERA ÎN OBIECTIVUL LUI, CU AUTO AVÂND ÎNSEMNELE POLIȚIEI LOCALE A ORAȘULUI ALEXANDRIA.”

politi alocala 2

politia locala

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare