10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Accident mortal pe E70, la ieşire din Vităneşti. Cu pepenele în braţe, o femeie a fost lovită în plin de un autoturism

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Comerţul ambulant de pe marginea drumului mai face o victimă. O femeie în vârstă de 62 de ani, din municipiul Bucureşti, şi-a pierdut viaţa într-un tragic eveniment rutier, ce a avut loc la ieşire din Vităneşti, în zona în care mai mulţi comercianţi vând pepeni.
Din primele informaţii, aceasta a coborât dintr-un autoturism pentru a-şi cumpăra o lubeniţă. La întoarcere, în timp ce traversa drumul european, nu s-a asigurat, fiind acroşată de o maşină.
Conform IPJ Teleorman, la data de 22 iulie a.c., pe Drumul Naţional 6, la km 77+500, a avut loc un accident de circulaţie. În eveniment, au fost implicat un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Bucureşti, conducător auto, care se deplasa pe DN 6, dinspre Bucureşti şi o femeie, care ar fi coborât dintr-un autoturism şi s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere. Din nefericire, pietonul, în vârstă de 62 de ani, în urma manevrelor de resuscitare, a fost declarat decedat.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare