7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

Răzbunare pentru “un lănţişor”. Un bărbat din Buzescu, fost campion la judo, a incendiat o casă şi o maşină. Procurorii l-au lăsat în libertate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Atac în stil mafiot, în comuna Buzescu. Un bărbat din localitate, fost campion la judo, a incendiat o proprietate şi un autoturism. Flăcările au distrus o bună parte din casă, iar din maşină a rămas doar caroseria. La mijloc, pare a fi o răzbunare. Totul a pornit, spun oamenii din zonă, de la “un la un lănţişor de aur“. În urmă cu ceva vreme, proprietarul casei şi fostul luptător s-ar fi luat la bătaie, iar în altercaţie, acesta din urmă şi-ar fi rupt lănţişorul. A cerut 35 de milioane de lei vechi pentru a uita incidentul. În caz contrar, îi dă foc la casă şi la maşină. De la vorbe până la fapte nu a mai fost decât un pas. Proprietarul locuinţei, plecat în Spania, declară că a mai avut câteva discuţii cu piromanul, spunându-i să se potolească, că vor rezolva totul când va veni în ţară.
În cusul zilei de miercuri, Toma M. a fost reţinut de poliţiştii secţiei Nanov. Însă, în ciuda probelor existente la dosar şi a recunoşterii faptei, procurorii au considerat că nu reprezintă un pericol social şi nu vor cere judecătorilor arestarea preventivă. Control judiciar pentru 60 de zile este măsura dispusă de procuror. Cu alte cuvinte, a fost lăsat în libertate şi poate oricând să recidiveze.
Grav este faptul că fostul sportiv nu se potoleşte, şi ameninţă că va da foc şi la a doua casă, dacă plângerea de la poliţie nu va fi retrasă.
La o primă constatare, proprietarul locuinţei afirmă că pagubele sunt destul de mari, în jur de 50.000 de euro. Însă, o evaluare corectă urmează a fi făcută de instituţiile abilitate.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare