24.7 C
Judeţul Teleorman
marți, mai 30, 2023

Zeci de şoferi, amendaţi de către poliţiştii teleormăneni, majoritatea pentru depăşirea vitezei legale

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale şi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru diverse abateri privind circulaţia pe drumurile publice. În ultimele 24 de ore, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 29.270 lei, au reţinut 7 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice şi au retras un certificat de înmatriculare. Dintre acestea, 38 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 6 sancţiuni pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 2 sancţiuni pentru depăşire, 5 sancţiuni pentru alte abateri şi o sancţiune pentru lipsă ITP.

Spre exmplu, la data de 17 mai a.c., orele 12:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Zimnicea, au depistat un bărbat în vârstă de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Zimnicea, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare