10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Senatorul Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman: Fără noi taxe pentru români! Fără impozitare progresivă!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora guvernul Nicolae Ciucă ar pregăti noi taxe şi trecerea la impozitare progresivă.
Până în acest moment, nu a existat în coaliţie o discuţie despre introducerea de noi taxe şi impozite sau despre modificarea Codului Fiscal. PNL a susţinut dintotdeauna cota unică de impozitare. Aceasta este formula corectă, care şi-a dovedit eficienţa, fără echivoc.
Fiecare persoană, indiferent de câştig, plăteşte acelaşi procent. Matematic, oricine câştigă mai mult plăteşte mai mult, este un calcul foarte simplu: 10% din 5000 lei, de exemplu, înseamnă mai mult decât 10% din 2500 lei. Prin urmare, cei cu venituri mai mari plătesc un impozit mai mare.Eu, în calitate de senator liberal, am susţinut, susţin şi voi susţine întotdeauna cota unică de impozitare şi niciodată nu voi acorda votul meu unei variante care a mai fost aplicată în trecut şi s-a dovedit a fi complet ineficientă, atât pentru statul român, cât şi pentru cetăţeni.
Cota unică a adus o mai bună colectare la bugetul de stat decât impozitul progresiv. Premierul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat în repetate rânduri că în acest an nu vor fi introduse noi taxe şi nu vor fi majorate cele existente.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare