2 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 2, 2022

Zeci de poliţişti supraveghează zilnic trecerile de frontieră de la Turnu Măgurele şi Zimnicea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Aproximativ 3.900 de poliţişti de frontieră desfăşoară, zilnic, în această perioadă, activităţi de supraveghere şi control atât în punctele de trecere a frontierei, cât şi în zona de graniţă.

Potrivit IGPF, având în vedere că se prefigurează o creştere a numărului de persoane şi mijloace de transport care tranzitează punctele de frontieră, în special la graniţa cu Bulgaria şi Ungaria, s-au luat o serie de măsuri care constau în suplimentarea personalului Poliţiei de Frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, respectiv suplimentarea arterelor de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcţie de dinamica valorilor de trafic.

Se recomandă cetăţenilor români şi străini care tranzitează frontiera naţională în această perioadă să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional şi să se informeze cu privire la condiţiile de călătorie în statele de destinaţie şi în cele tranzitate.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 9 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, două dintre ele fiind pe raza judeţului Teleorman, la Turnu Măgurele şi Zimnicea.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de...

Articole similare