10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

Viitorii salvatori, în practică la ISU Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Şapte elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești își desfășoară stagiul de practică în cadrul unității noastre, timp de patru luni de zile.
Cu sprijinul și sub îndrumarea tutorilor profesionali cu experiență, elevii vor avea ocazia să intre în contact cu situația operativă și își vor fundamenta pregătirea prin îmbinarea cunoștințelor teoretice dobândite cu aspectele practice.
Le dorim mult succes tinerilor pompieri și îi așteptăm alături de noi după absolvirea studiilor, iar celor care vor să ajungă salvatori le facem cunoscut faptul că pot urma cursurile Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București ori cele ale Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești.
De asemenea, le reamintim că pot alege să devină voluntari, prin participarea la programul de voluntariat derulat de către unitatea noastră, intitulat „Salvator din pasiune”.
Informații suplimentare cu privire la acest program se pot obține de pe pagina de internet a inspectoratului www.isuteleorman.ro sau de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, cu tel. 0247/311113, int. 27111.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare