21.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

IPJ Teleorman solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei reclamată ca fiind dispărută de pe raza comunei Mereni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Judeţului Teleorman efectuează căutări în vederea depistării unei femei în vârstă de 31 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Mereni, sat Merenii de Jos, județul Teleorman şi până în prezent nu a mai revenit.
Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle au fost sesizați despre faptul că femeia nu a mai fost văzută din data de 03.01.2022.
În momentul plecării aceasta purta geaca din fâș neagră, pantaloni de trening galbeni, un pulover gri și încălțată cu adidași sport negri.
Semnalmente: : înălțime aprox. 1,65 m, greutate  72 kg, fața ovală, nas drept, ochi căprui, părul șaten, lung, drept, constituție atletică.
Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166,
0247407006  – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare