8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Victoraş, de ce-ai fost… laş?!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Televiziunea naţională DIGI 24 pune la dispoziţie spaţiu de emisie gratuit pentru candidaţii la alegerile locale din 5 iunie. Aceştia au posibilitatea să prezinte telespectatorilor din localităţile unde candidează (şi nu numai) proiectele proprii, să răspundă întrebărilor adresate de moderator sau telespectatori. O ocazie propice de a sta „faţă în faţă” cu alegătorul, de a-l convinge că EL este cel mai bun pentru a-i conduce administrativ destinul timp de patru ani de zile, cât ţine un mandat.

În după-amiaza zilei de 19 aprilie, în studiourile DIGI 24 au fost invitaţi Florin Titirişcă, candidat din partea PNL pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Alexandria, actualul primar, Victor Drăguşin şi Ervin Zelch, din partea PMP.

Victor Drăguşin, cu aroganţa-i bine cunoscută, a refuzat participarea, sfidându-i astfel pe alexăndrenii care doreau să-i afle punctele de vedere. Unii susţin că de teama setului de întrebări pregătite de candidatul liberal, întrebări care vizau cheltuirea nejustificată a banului public. De ce Alexandria a ajuns să înregistreze un număr record de şomeri, de ce Drăguşin promite în fiecare campanie electorală crearea de noi locuri de muncă şi, timp de două mandate, n-a reuşit să creeze MĂCAR UNUL etc.

Florin Titirişcă, pragmatic, incisiv şi foarte bine documentat, a transmis un mesaj clar concetăţenilor: e timpul ca la timona Primăriei să vină un liberal cu proiecte fiabile. Să existe transparenţă totală în administraţie, inclusiv licitaţiile să fie făcute la vedere, nu prin aranjamente, în sensul că, până acum, doar firmele de „casă” au avut acces la lucrări. Şi nu oricum, ci cu nişte devize umflate cel puţin dublu, asta însemnând bătaie de joc  în ceea ce priveşte banul public provenit din taxele şi impozitele noastre.

Rămâne ca pe Victor Drăguşin să-l vedem la televiziunea locală, TRTV, canalul „roşu”, unde nea Ion îi va adresa EXCLUSIV întrebări care-i convin. Să se laude cu „realizări măreţe”, stadioane de 16 milioane de euro pentru o echipă de fotbal muribundă, din liga a patra, cu borduri vopsite, reparaţii de guri de canal, în timp ce alexăndrenii devin din ce în ce mai săraci. E timpul schimbării. A sosit timpul ca tentaculele caracatiţei social-democrate să fie tăiate din rădăcină. Altfel, reşedinţa de judeţ va deveni o ruină economică, fără niciun viitor.

În urma emisunii de pe DIGI 24,  un alexăndrean a postat pe o pagină de socializare următoarele: „Alin Sorin Sisilica: De 27 de ani nu s-a făcut nimic în Alexandria, decât s-a furat şi împărţit oraşul între zdrenţe,  pe criterii politice. Mi-e scârbă de tot ce se întâmplă acolo… De-aia au plecat toţi tinerii în străinătate sau Bucureşti.” Un MARE ADEVĂR!

 

 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare