15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Buşă Nicolae, reprezentantul PNŢCD, exclus din BEC Tătărăştii de Jos

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pătraşcu Marian Adrian, actualul primar al comunei Tătărăştii de Jos şi preşedinte al filialei PSD, a contestat, la Biroul Electoral Judeţean, formarea BEC din comună. În fapt, Pătraşcu reclamă numirea reprezentantului PNŢCD, Buşă Nicolae, pe motiv că partidul respectiv ar fi constituit o alianţă electorală cu PNL şi, pe cale de consecinţă, nu este posibil înaintarea de liste separate.

”Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.36 Teleorman constată că Alianţa Electorală „ALIANŢA PNL-PNŢCD TĂTĂRĂŞTII DE JOS“ al cărui reprezentant Buşă Nicolae a fost inclus la poziţia nr.7 în Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 86 Tătărăştii de Jos, nu are statut de partid politic cu grup parlamentar propriu în cel puţin una din Camerele Parlamentului României, astfel că nu poate accede în Biroul Electoral în prima etapă a constituirii acestuia, potrivit art.26 alin. (14) şi (15) din Legea nr.115/2015”, se arată în documentul BEJ.

În consecinţă, BEJ a admis, în parte, contestaţia depusă de Pătraşcu Marian şi a modificat procesul verbal nr. 9 din 13.04.2016 al Biroului Electoral de Circumscripţie, din Tătărăştii de Jos, în sensul excluderii lui Buşă Nicolae, reprezentant P.N.Ţ.C.D. din biroul electoral de circumscripţie.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare