21.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Victor Drăgușin și-a numit viceprimari doi prostănaci politici: Augustin și Anghel!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După o campanie electorala plină de umilințe, în care primarele Drăgușin a apărut milostiv la picioarele sărmanilor din urbe, mai ceva ca o prostituată în fața clienților, iată că a venit și ziua VICTORIEI!

Conform rezultatului, PSD-ul a rupt inima târgului municipal. A obținut majoritatea de voturi, adică 14 din 21 de consilieri. În consecință, fostul șef de la IPTE, barosan peste o secție de numai 4 femei, scos la lumină și apretat de către fostul primar Nițulescu, a cunoscut, din nou, laurii victoriei. Le-a f…t muma-n cur, după cum se zice în popor.

Sigur pe prostime, conștient că marionetele se vor face stană de piatră la apariția lui, Drăgușin a trecut la acțiune. S-a ferit ca dracul de tămâie să racoleze în echipă oameni mai puternici ca el. Are experiență. Are miros de curvă politică bătrână. Prea experimentat să se sperie de vâlva mare!  Știe că doar cu proștii îți faci treaba. Și doar pe proști, a se citi neinițiați, îi poți ține sub papuc. În consecință, Victoraș și-a ales gașca. Cu ea va defila în următorii patru ani. Cu Augustin, fost profesor pe la Școala de handicapați, pe care l-a numit mâna lui dreaptă. Pe prima treaptă! Cu ea se va șterge la axile când mirosul va deveni insuportabil.  Al doilea om din fruntea administrației publice municipale este Anghel. Fostul șef pe la Jandarmi. Fost absolvent al Școlii de Securitate. Un băiat, pâinea lui Dumnezeu. Pe lângă pensia de vreao 40 de bulioane, va încasa cel puțin încă atât. Pe lună. Adică, cât vreo 20 de pensionari colectiviști. Băieții lui Nea Victor spun că va fi cel mai pavlovian personaj. Îl va spăla pe Drăgușin cu limba, atunci când apa rece nu o să mai curgă la robinet.

Concluzia este una clară: Drăgușin, cel puțin pentru următorii patru ani, are viață de baștan. Nimeni nu-și va permite să-i strănute în față. Va tăia și va spânzura. Are genă de comunist. Uneori, de bolșevic. Doar a fost șef la Uniunea Tineretului Comunist! Bravo, mă, Victoraș! Tu chiar ai stofă se chiabur!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare