13 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 25, 2024

Unii teleormăneni sfidează regulile de protecţie. 65 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.000 de lei

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Peste 340 de persoane legitimate, 45 de obiective şi aproximativ 170 de autovehicule au fost verificate de poliţişti în cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore la nivelul judeţului Teleorman, acţiuni de informare şi verificare a respectării măsurilor de protecţie, scopul vizat fiind prevenirea şi combaterea infectării, precum şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
La data de 17 februarie a.c., peste 80 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, poliţişti locali, jandarmi, precum şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcţiei de Sănătate Publică şi de la Protecţia Consumatorului au acţionat, în principal, în zonele aglomerate din judeţ – pieţe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, dar şi în trafic – pentru verificarea legalităţii efectuării transportului de persoane şi mărfuri, precum şi respectării măsurilor sanitare.
În cadrul celor 12 acţiuni punctuale organizate, forţele participante au verificat modul de respectare a prevederilor Legii nr. 55/2020. Astfel, au fost verificate 45 de obiective, au fost legitimate nu mai puţin de 340 de persoane şi verificate peste 170 de autovehicule, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă. Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acţiunilor punctuale au fost aplicate 65 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 8.000 de lei, forţele de ordine reamintindu-le cetăţenilor principalele măsuri dispuse de autorităţi în acest context.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare